Sophia Thiel Alter

Sophia Thiel Alter
Sophia Thiel Alter

Sophia Thiel Alter | Thiel var överviktig som barn. Hon började med bodybuilding 2012 och gick ner nästan 25 kg på tre år.

Hon hanterar ett antal sociala medier och tillhandahåller en onlinekonditionsträning. Hon tävlade i TV total Turmspringen [de] 2015 och Die große ProSieben Völkerball Meisterschaft de 2016 och 2017.

Från 2017 till 2019 coachade hon The Biggest Loser Germanys onlinedeltagare, och från 2017 till 2019 spelade hon huvudrollen i den tyska dokusåpan Fitness Diaries de.

Hon etablerade en doftlinje, en samling av träningskläder, guideböcker och recept under varumärket “Sophia Thiel.”

Det första numret av fitnesstidningen Sophia Thiel Magazin, utgiven av Bauer Media Group som en förlängning av tidningen Shape, släpptes den 9 januari 2019.

Tidningens andra upplaga, planerad till maj 2019, släpptes aldrig.

Sophia Thiel hungrade och tränade sig från 80 till 50 kg på kort tid. Hon mådde inte så bra när hon gjorde det, och hon började så småningom fokusera på näring och rätt balans mellan kost och träning.

Inom två år hade hon fulländat sin kroppsform och tävlade i bikinitävlingar. Hon kunde till och med kvalificera sig för Deutsche Junioren Meisterschaft. Hon insåg snabbt att med rätt träning, näring och disciplin är allt möjligt.

Det här mötet i en spansk fitnessklass ägde rum för mer än ett år sedan. Sedan dess har det inte funnits några spår av Sophia Thiel.

Hon planerar en comeback. Fansens tålamod har nu tagit slut. Anledningen till detta är för att, trots att 25-åringen inte längre interagerar med sina fans, verkar hon tjäna mycket pengar genom sitt träningsprogram.

Om du Googlar hennes namn kommer du att upptäcka en programannons längst upp i resultaten. Som ett resultat kommer hon att fortsätta arbeta aktivt för sitt program. Fansen ventilerar sin ilska på Sophias Instagramkonto.

Sophia Thiel Alter
Sophia Thiel Alter