Wed. Feb 1st, 2023
Simone Thomalla Krankheit
Simone Thomalla Krankheit

Simone Thomalla Krankheit | Thomalla tänkte bli musiker som ung, men gick istället på Berlins Hochschule für Schauspielkunst Ernst Busch.

Hon började sin karriär i Östtyskland 1982 med filmen Abgefunden. Sedan dess har hon varit med i en rad tyska filmer och tv-program.

Thomalla är känd för sina kommersiella framträdanden. Hon och Rudi Assauer fick Goldene Kamera för deras Veltins-reklam. Nu spelar hon bland annat utredaren Eva Saalfeld i den tyska tv-serien Tatort.

Thomalla fotograferades för Playboy Germanys februarinummer 2010.

Thomalla förklarar. “Normalt har det här diskuterats väl. Men enligt mig är det bra för honom att det är i allmänhetens ögon.

Men det måste bli bra just nu.”Walz kommer redan att omdirigeras, men 46-åringen måste svara på en fråga till:” Det enda jag önskar honom är att människorna som omger honom och bryr sig om honom gör en bra jobbat. I ordets rätta bemärkelse, bra jobbat. Det är vad jag önskar honom.”

Under deras partnerskap främjade Simone Thomalla och Rudi Assauer varandra och presenterade sig för allmänheten.

Å ena sidan en relativt ung kvinna med många års tv-erfarenhet och på den andra en fotbollsspelare med Macho-tendenser.

Vi frågade hos Simone Thomallas Management i Hamburg. Brigitte Maydt på begäran av “Das Neue Blatt”: “Rykten om en sjukdom av Simone Thomalla håller inte med.

Det är bara möjligt att hantera ogynnsamma fotografier. Det betydligt kortare håret var en önskan från avsändaren, som hon för närvarande arbetar med.

Om Simone verkar vara bekymrad är det för att hon är orolig för sin mamma, som ligger på sjukhuset.”

Inte den enda skiten. Ingen är medveten om att skådespelerskans pappa Alfred dog i april. Filmarkitekten är 83 år gammal.

Hans död var en tragedi! Vi hoppas att Simone ska kunna återfå krafterna under semestern.

Simone Thomalla Krankheit
Simone Thomalla Krankheit

By Jackson