Karl-josef Fuchs Krankheit

Karl-josef Fuchs Krankheit
Karl-josef Fuchs Krankheit

Karl-josef Fuchs Krankheit | Fuchs kommer från en kulinarisk familj och är nu i sin fjärde generation av att driva hotellet. Familjen har ägt huset sedan 1861.

Från 1977 till 1980 studerade han på Restaurant Schwarzer Adler under Franz Keller Junior och Senior; Restaurangen har belönats med en Michelin-stjärna sedan 1969.

Stationer i Hamburgs Le Canard och Wertheim-Schweiziska Bettingens Stuben följde. Karl-Josef Fuchs återvände till Heimschen Herd på spelplanen 1986.

Fuchs är en av grundarna av Jeunes Restaurateurs d’Europe i Tyskland, en grupp på över 50 unga tyska toppkockar. Sedan 1995 har han tillverkat tre olika typer av glass på sin egen fabrik.

Restaurangens kulinariska utbud utmärker sig genom ett unikt regionalt kök som blandas med asiatiska smaker och anpassas efter årstidernas växlingar.

Spelet är för närvarande i främsta rummet hos oss. Pater Karl-Josef, liksom Kockens Kumpel, är båda Jägare, liksom Kockens Vän.

Karl-Josef Fuchs är en välkänd författare som har skrivit flera böcker i ämnet naturvård.

Karl-Josef Fuchs återvände till sitt föräldrahem på lekplatsen 1986. Fuchs är en av grundarna av Jeunes Restaurateurs d’Europe i Tyskland, en grupp på 50 unga tyska toppkockar som har gått samman för att bilda organisationen.

Sedan 1995 har han erbjudit tre olika typer av Playweg-Käse på sin egen Käserei.

Från 1977 till 1980 arbetade han som lärling under Franz Keller Junior and Senior på restaurang Schwarzer Adler, som har fått en Michelin-stjärna sedan 1969.

Detta följdes av anställning vid Hamburgs Le Canard och Wertheim- Bettingens schweiziska salonger. Karl-Josef Fuchs återvände till Spielwegs husmanskost 1986.

Fuchs är en av grundarna av Tysklands Jeunes Restaurateurs d’Europe, en grupp på 50 unga tyska toppkockar. Sedan 1995 har han tillverkat tre varianter av Spielweg-ost på sin egen ostfabrik.

Karl-Josef Fuchs ansvarar för Playweg-köket, som han fyller med lokala råvaror som vilda från det närliggande naturreservatet, frukt och grönsaker från omgivningen, ost från sin egen produktion och örter från sin egen trädgård.

Raffinerad kombinerar säsongsbetonade produkter, vilket resulterar i ett pålitligt, lätt energigivande och kreativt regionalt kök.

Karl-josef Fuchs Krankheit
Karl-josef Fuchs Krankheit