Wed. Feb 1st, 2023
Josefine Preuß Gewicht
Josefine Preuß Gewicht

Josefine Preuß Gewicht | Preuß var medlem i Potsdamer Theatergruppe Taifun som barn, och han spelade även i några barnroller på Hans Otto-teatern.

Från 2000 till 2003 dök hon upp som den spännande-läskiga Anna Reichenbach i KiKA-barnserien Schloss Einstein.

Din figur utvecklades till en huvudroll, och du var välkänd som ett resultat. Hon återvände i februari 2006 av ett antal anledningar. Senare kom en mängd mindre (som Inspector) men även större roller (Jargo). 2004 tillträdde hon som redaktör för KiKA-Journal Quergelesen, där hon gav ut böcker för barn och ungdomar.

Samma år porträtterade hon Nessie i ProSieben-Spielfilm Klassenfahrt. Det är alltid kopplat. 2005 spelade hon Sophie i ProSieben-Teenie-Komödie. Studentutbyte Franskvinnorna har anlänt.

Josefine Preuß var uppe i Potsdam och drogs till teatern som barn. Efter några roller i barnteatern spelade hon som en arrogant tonåring i barn-tv-serien “Schloss Einstein” från 2000 till 2003.

2004 blev hon även KiKA:s moderator för barnboksprogrammet “Quergelesen”, och samma år rollades hon i den romantiska skolpjäsen “Klassenfahrt – geknuscht wird immer” på ProSieben.

2005 dök hon upp i den lika framgångsrika uppföljaren “Schüleraustausch – Die Französinnen kommen”, som återupplivade andan i 1970-talets pubertetskomedi.

Ja, jag kan äta vad jag vill. Jag är också sjuk och går igenom en svår patch. Jag återvänder ibland hem efter en lång dag på jobbet och beställer pizza.

Jag är tacksam mot min kropp för att jag fick göra det. Detta är inte heller en lögn. Det ligger i mina gener; min mamma är över 50 år, har två barn och ser precis ut som jag. Hon deltar inte heller i sport.

Jag har problem med det här ordet. Jag är inte precis som mina karaktärer. Jag kanske är en förebild för vissa, men jag vill inte vara det. Varje människa har hörn och åsar, och vi har alla våra lik i källaren.

De som påstår sig vara perfekta har faktiskt flest problem. Ingen är perfekt, och alla har Macken. Detta gör oss mer mänskliga.

Josefine Preuß Gewicht
Josefine Preuß Gewicht

By Jackson