Wed. Feb 1st, 2023
Heike Böse Alter

Heike Böse Alter | har varit på ntv sedan 1993. Hennes professionella karriär började efter att ha arbetat som volontär vid Axel-Springer-Journalistschule som redaktör på “Berliner Morgenpost.”

Heike Boese har arbetat som reporter för Berliner Politikredaktion sedan 2001, och hon bidrar också regelbundet på ntv.de.

Heike Boese, värd för “ntv Talk Spezial”, välkomnar också politiker, företagsledare och personligheter från sport och samhälle för exklusiva intervjuer.

Det var under debuten av två efterlängtade jättepandor med Kinas president Xi Jinping som Merkel uttalade att Kinas “särskilda sändebud” borde känna sig hemma i Berlin: “Jag tror att dagens händelse är ett tecken på partnerskap mellan våra två nationer”, Merkel sade under ceremonin att officiellt introducera Meng Meng och Jian Qing.

Heinke Boese har ännu inte offentliggjort sin mans identitet. Samtidigt är det okänt om Boese är gift eller inte. Vi kan inte bekräfta reporterns civilstånd eftersom hon alltid har varit stum i ämnet.

Som ett resultat kan vi anta att Heinke inte har en man eller partner eftersom hon inte har delat några bilder på sociala medier.När det gäller hennes nettoförmögenhet kan Boese ha samlat på sig en ansenlig förmögenhet från sitt journalistyrke.

En journalists genomsnittliga inkomst i Tyskland är 31 100 €, enligt Payscale. Med över tjugoåtta års erfarenhet och kunskap inom branschen råder det ingen tvekan om att hennes vinster är betydande.

Heike Böse Alter
Heike Böse Alter

By Jackson