Sat. Jan 28th, 2023
Anna Sorokin Eltern
Anna Sorokin Eltern

Anna Sorokin Eltern | Sorokin föddes den 23 januari 1991 i Domodedovo, en arbetarklasssatellitstad sydost om Moskva, och är en rysk skådespelare. Hon var den yngsta av familjens två barn.

Hennes pappa var lastbilschaufför och hennes mamma ägde en liten närbutik innan hon blev hemmamamma och mormor. Sorokin betraktades därefter som “en exceptionell student” och “karaktärstark” av en rysk klasskamrat, men hon hade också förmågan att “lätt uppröra” honom.

Familjen flyttade till Tyskland 2007, när Anna var sexton år. Hon gick på gymnastiksalen i Eschweiler, där hon av sin samtid uppmärksammades som en blyg ung dam som kämpade för att kommunicera bra på det tyska språket.

Sorokin gick ut gymnasiet 2011 och flyttade till London för att studera på Central Saint Martins, men han hoppade av och återvände till sitt hemland Tyskland.

Hon arbetade som praktikant på ett PR-företag innan hon reste till Paris för att göra praktik hos den franska modetidningen Purple, som hon avslutade i maj 2015. Hon började kalla sig Anna Delvey vid den tidpunkten; hennes föräldrar har uppgett att de “inte känner igen efternamnet”.

Under sommaren 2013 reste Sorokin till New York City för att delta i New York Fashion Week, som hölls på Metropolitan Museum of Art. Hon valde att stanna i New York eftersom hon hade lättare att etablera vänner där än i Paris, och hon arbetade en kort stund på Purples kontor i New York medan hon var där.

Efter att ha lämnat Purple kom hon på konceptet “Anna Delvey Foundation” – en privat medlemsklubb och konststiftelse – och presenterade det för ett antal rika medlemmar av stadens sociala scen, inklusive Aby Rosen och Roo Rogers, som var båda entusiastiska supportrar.

Anna Sorokin Eltern
Anna Sorokin Eltern

Det var hennes rekommendation att Kyrkans missionshus bland annat ska upplåtas som en mångsidig evenemangsanläggning och konstateljé.

När Sorokin gjorde sin debut i New Yorker-scenen 2016 var hon 25 år gammal och gick under namnet Anna Delvey. Din far, enligt vad alla sa, var en rysk mångmiljonär; för det mesta var det tillräckligt med information.

För att dölja sin sanna identitet presenterade hon förfalskade dokument från banker eller privata finansinstitut med komplicerade europeiska namn, som hon använde för att etablera sig som ett välbärgat företag.

Men hennes största hemlighet till framgång var att hon helt enkelt låtsades vara rik: vem skulle inte vilja tillbringa flera veckor på ett lyxhotell med en taxilast av designer-boutiquelinnen? “När rutan “11 Howard” är bockad och en hundralapp delas ut som gåva, stäms inte räkningen direkt av mot fakturan.

Och hur är det med Champagnern från restaurangen? Vänligen ange rumsnumret i textrutan nedan, tack så mycket.

I en annan stad skulle de med största sannolikhet ha kastats ut mycket snabbare. Staden New York, å andra sidan, var precis den rätta miljön för ett geni som Anna Delvey.

Den lättöverskådliga unga damen med det odefinierbara fokuset och den ytliga kunskapen om finansmarknader avfärdades lätt som ännu en i en lång rad av sådana unga damer “”Trust fund baby”, som man säger. Existensen av ett barn som är så välbärgade att han eller hon aldrig behöver tänka på pengar spelar roll.

Endast via processen att investera. Så länge företagets kapitaliseringsplaner inte har slutförts anses individen vara en huvudman.

Anna Sorokin Eltern
Anna Sorokin Eltern

By Jackson